Vårt inre Universum

0

Ibland måste vi nypa oss själva i armen när pusselbitarna faller på plats…

Jag tillhör dem som lever för att hjälpa, stötta och backa upp de svaga i samhället och har gjort redan som liten, från sex års ålder. Jag har under min uppväxt alltid haft andras bästa i tanken och närmast hjärtat, vilket ofta resulterat i att jag glömt bort det som varit viktigt för mig. Och det i sin tur har gjort att jag fått försaka många saker i livet under livets gång.

Men jag kan ändå inte säga att jag ångrar någonting – tvärtom så har det givit mig en större förståelse till varför jag valde att komma ner just där och då, sommaren 1967 den 26 juli. Jag var därmed också för tidigt född, skulle egentligen blivit ett augusti barn men min mamma höll på att missat sitt liv under förlossningen och man vart tvungen att sätta igång allt för hennes skull. Själv var jag inte alls redo, enligt läkarna så ville jag inte på något vis komma ut just då men så blev det. Eftersom min mamma länge hade önskat sig “en liten docka” så fick jag namnet “Carina Magdalena” och mitt andra namn fick jag efter Jungfru Maria Magdalena, då mamma kände att det passade med tanke på den allvarliga förlossningen och för att hon “rusat genom en tunnel av vitt ljus med så otroligt mycket värme och kärlek” minuten innan jag föddes och hon fick tillbaka livet i sin fysiska, hårt kämpande kropp, som nästintill hade gett upp helt och hållet.

Efter en jobbig förlossning fick jag ändå möta livet och har sedan tidig ålder haft kontakt med både Änglar, vättar, Älvor och haft en fantastisk kontakt med djur och natur. Jag har haft en “källa” som funnits med mig genom hela min uppväxt, genom min “spirituella” utveckling redan från sex års ålder då min Ängel som går vid min sida varje dag förklarade att “du har ett kall lilla flicka och det kommer du snart att bli varse”. Om jag blev! Jag fick budskap redan från 12 års ålder, mestadels dödsbudskap om att människor gått ur tiden, budskap från nära och kära det var inget jag kunde kontrollera i tonåren och därmed sökte jag mig till ett Medium i Borås, som kom att bli min mentor under drygt 4 års tid. Jag lärde mig att handskas med min spiritualitet, medialitet och andlighet. Jag lärde mig att stänga ner, öppna upp, skapa med mina tankar och tyda drömmar, jag lärde mig att “se” med mina ögon bakom mina ögonlock och det blev som en liten film som spelades upp så fort jag blundade och det gör jag än idag.

Jag har lärt mig att inom mig, inom oss, så har vi ett alldeles eget Universum som vi kan resa genom närhelst vi känner för det och vill. Vi kan bara blunda och bestämma oss för att vara någonstans och vips så är vi där. Vi kan röra oss i energier, vi kan flyta omkring, vi kan uppleva, känna, smaka och dofta med alla våra sinnen på en och samma gång. Det finns liksom inga gränser alls och det fina med det är att det finns inom oss…ja du läste rätt, det finns inom dig. Du behöver bara blunda för att “se” det.

Jag har haft flera motgångar genom livet och det finns några som varit rent ut sagt fysiskt påfrestande och ekonomiskt påfrestande som skapat fullständigt kaos i mitt liv, men jag har på något sätt alltid tagit mig upp på benen, alltid fått hjälp “ovanifrån” som gjort att sanningen alltid kommit fram och jag har aldrig tvivlat på att de finns där, runtomkring mig. Jag vet också att dessa motgångar har jag fått för att kunna vara den jag är idag, för att kunna hjälpa och stötta mina medmänniskor på rätt sätt och med en stor erfarenhet av många saker, som kan hända genom livet.

Jag har aldrig varit ensam, jag har alltid fått den hjälp och stöd som jag behövt och det är jag oerhört tacksam för. Jag vet att de finns där och jag kan bara blunda, öppna mitt tredje öga och se bakom ögonlocken så öppnas en helt annan värld, ett inre Universum som jag alltid bär med mig.

Likaså har du ett eget inre Universum som du bär med dig, dit du kan ta dig för att hämta hem kunskap, erfarenhet, mod, styrka allt som du behöver just här och nu. det enda du bara behöver göra är att tro på att det finns där, bakom dina ögonlock…….

Lycka till!

Carina Hammarsten

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke