Kan kroppen reboota sig själv?

0

Hennes kropp startade om systemet precis som på en dator!

Hennes kropp startade om systemet precis som på en dator!

Det var en helt vanlig tisdag nere på stan, under rusningstid på lunchen som jag och en bekant till mig hade bestämt att äta lunch tillsammans.

Vi fick ett mysigt bord att sitta vid och vi satt och småpratade medans vi väntade på maten. När maten väl kom på bordet kunde vi avnjuta en helt fantastisk spagetti carbonara med parmesan ost strödd ovanpå.

Efter maten valde vi att unna oss en god dajmbisqvi och en capucino.
Vi fortsatte prata och njuta va fikan och tyckte det var skönt att slippa fixa lunchen själva, som vi för mesta gör. För att göra en lång historia kort så skulle min bekanta gå på toaletten och jag såg att allt inte stod rätt till så jag erbjöd mig att hjälpa henne på vägen. Vi hann ta drygt sex steg mot toaletten så klagade hon på att “det känns så konstigt, vad är det frågan om” och sedan faller hon tung och helt borta i huvudet, helt handlöst bakåt mot mig, med ögonen öppna som tittar rakt in i mina ögon. Jag ser med mina egna ögon hur allt bara svartnar för henne där och då.

Jag lägger henne i sidoläge och ber någon ringa ambulansen, samtidigt som en man vid bordet intill känner på hennes puls och slår henne lite försiktigt i ansiktet och säger “hon har bara svimmat”. Jag släpper inte hennes blick och kan efter drygt sex sekunder se hur ljuset kommer tillbaka i hennes ögon samtidigt som hon blinkar till med ögonen och helt plötsligt säger hon “men oj, varför ligger jag här?” och jag kan andas ut. Jag förklarar för henne att “du svimmade och vi lade ner dig på golvet”.

Aldrig förut har jag sett hur ljuset slocknar i ögonen på en annan människa, på så nära hå¨ll och sedan kommer tillbaka. Där och då kunde jag se “livet och livsenergin” komma tillbaka på det mest fantastiska sätt efter att hjärnan “rebootat (startat om)” hela systemet.

Till vardags jobbar jag dagligen med människans hela system med mina reiki behandlingar, regressioner och med kvantfysiskens fantastiska värld, så jag behövde aldrig reagera med rädsla för jag vet hur fantastisk kroppen är. Jag har sett de mest underbara återhämtningarna tack vare livsenergin och min reiki energi samt naturligtvis även transhealingen där jag har hjälp av mitt spirit team med och jag har aldrig tvivlat på att människan är mer än bara den fysiska kroppen, som de traditionella läkarna ser.

Idag är jag tacksam för att min väninna har livet i behåll och att allt gick bra den här dagen och att hon enligt läkarna samt prover, röntgen med mer är fullt frisk för övrigt. Vad som låg bakom den här rebooten vet varken vi eller läkarna som undersökte henne.

Det enda jag vet och har erfarenhet utav är att kroppen är helt fantastisk och att vi är så mycket mer än vi tror…….

Carina Hammarsten
Reiki Master Teacher terapeut, Spirituellt medium och Instant Transfromation Practitioner.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke