Att hålla energin i en seans

0

Energier, frekvenser, olika nivåer – allt bygger på hur stark, vital och fokuserad din egen personliga energi är när du håller en seans och då talar jag av egen erfarenhet….

Själv började jag att hålla seanser väldigt tidigt efter min fyra år långa utbildning till medium, men jag tog aldrig mer än träningscertifikat, för jag tyckte att 15,000 ytterligare för ett certifikat var lite för mycket för min plånbok som ensamstående mamma med två små grabbar att försörja.

Jag har gjort flertalet seanser genom åren men allteftersom jag har utvecklats med åren, gått igenom flera stora transformationer och personlig utveckling på betydligt djupare nivå än mediumskap, så har jag till sist valt att ägna mig åt hela människan, det vill säga det fysiska, mentala, emotionella och själsliga (spirituella). Jag värdesätter så mycket mer än bara det mediala om man säger så och jag älskar att “se” the big picture, alltså det stora hela.

Seans

När jag håller en seans, som den jag höll nere på Hedåsgatan 4 i Göteborg förra helgen på Salong Alltid Vacker Hälsocenter så gäller det för mig att tänka på att vara i form, att gärna ha promenerat eller tränat dagarna före för att få upp pulsen, att jag ätit nyttigt och framför allt att jag sovit bra för att jag skall kunna hålla energierna uppe två timmar under en seans och förhoppningsvis få igenom minst två – tre nära och kära som vill lämna budskap och kärlek till dem som bokat seansen.

Seans i Göteborg

Den här helgen kom det igenom fem från den andra sidan och alla var de glada över att få komma igenom. Själv kunde jag känna hur de steg närmare en efter en och det var en fantastisk känsla att få stå där på plattfdormen igen och öppna upp för den kärleksfulla världen som bara är en slöja bort.

När man väl håller seansen så blir man oftast påverkad av alla energier, dels de som kommer igenom men även de energier från dem som sitter och hoppas på att få ett budskap. Jag blir ofta berörd och jag får ofta väldigt tydliga besked och kan klockrent förklara vilka de var, hur de såg ut till utseendet, lite saker runtomkring dem när de levde men också hur de har det på den andra sidan, så jag är väldigt tacksam och framför allt väldigt ödmjuk inför att de kommer igenom och visar sin värmande kärlek till sina anhöriga på vår sida i lokalen.

Efter en seans kan man bli trött och energilös, men oftast blir jag precis tvärtom. Jag har länge en underbar energi i kroppen efter en seans och den stärker hela mig och hela min egen energi kropp – det är en helt fantastisk känsla och det är inte något man glömmer i första taget.

Till sist vill jag bara säga “tro på dig själv och din egen förmåga” oavsett om du är i början av din mediala utveckling eller om du har kommit en bit på väg eller kanske till och med är väldigt van. Vi kommer ofta i situationer där vi tappar tilliten till oss själva, till vår förmåga och vad vi kan och inte. Gör inte det, stå stark i din egen kraft och fokus så kommer du snart att uppleva all den fantastiska, varma kärlek som andevärlden har att ge dig….

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke